Over mij

‘Het zijn slechte tijden! Het zijn moeilijke tijden! Dat zeggen de mensen tenminste. Laten we liever goed leven, dan worden de tijden vanzelf goed. Wij zijn de tijden. Zoals wij zijn, zo zijn de tijden.’ – Aurelius Augustinus

Zakelijk

Als senior adviseur maatschappelijke vraagstukken ben ik werkzaam bij kennisinstituut Movisie. Movisie doet praktijkgericht onderzoek naar vraagstukken als dementie, eenzaamheid en informele zorg in opdracht van het ministerie van VWS. Samen met toegewijde professionals werken we aan een beter Nederland. Een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Politiek

John F. Kennedy, Bush, Obama: de interesse voor politiek was al jong gewekt. Vanuit overtuiging koos ik voor het CDA. De kernwaarden van het CDA, zoals gerechtigheid en rentmeesterschap, zijn mij op het lijf geschreven. Van de CDA-afdeling Gouda ben ik voorzitter. Voor een stad die we door willen geven.

Passie

Zonder vragen geen antwoorden. Zonder interesse geen dialoog. Al jong was ik columnist van het lokale suffertje. Schrijven is voor mij een manier om de werkelijkheid te begrijpen. Regelmatig publiceer ik (opinie)artikelen. In 2018 kwam mijn eerste boek uit (‘Grote denkers over grote dingen’), in 2019 publiceerde ik ‘Augustinus voor mensen van nu. Wij zijn de tijden’. Verder luister en speel ik als organist van diverse kerkelijke gemeenten veel Bach, want: #geendagzonderBach.