Over mij

Als senior adviseur & projectleider maatschappelijke vraagstukken ben ik werkzaam bij Movisie. Movisie is hét kennisinstituut voor het sociaal domein. Wij doen onderzoek naar vraagstukken zoals armoede, eenzaamheid en huiselijk geweld in opdracht van het ministerie van VWS. Samen met toegewijde professionals werken we aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen!

Als kind volgde ik de politiek op de voet - van de lokale gemeenteraad tot de presidentsverkiezingen in Amerika. Als voorzitter van de CDA-afdeling in Gouda zet ik mij in voor een stad die we door willen geven.

Schrijven is voor mij een manier om de werkelijkheid te begrijpen. In 2018 kwam mijn eerste boek uit ('Grote denkers over grote dingen'), in 2019 publiceerde ik 'Augustinus voor mensen van nu. Wij zijn de tijden'. Verder is #geendagzonderBach mijn motto; en ben ik als organist verbonden aan diverse kerkelijke gemeenten.

‘Het zijn slechte tijden! Het zijn moeilijke tijden! Dat zeggen de mensen tenminste. Laten we liever goed leven, dan worden de tijden vanzelf goed. Wij zijn de tijden. Zoals wij zijn, zo zijn de tijden.’ – Aurelius Augustinus

 

Lezing
Wilt u mij uitnodigen voor een lezing? Neem gerust contact met me op.

1 comment on “Over mij

 1. Trudy

  Beste meneer Alderliesten,
  Ik lees meer plezier uw blog! Ik zou graag de belijdenissen ook gaan lezen maar er zijn zoveel verschillende vertalingen naar het Nederlands. Zou u het vervelend vinden om er een aan te raden?
  Vriendelijke groet,
  Trudy

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *