Contact

‘Het zijn slechte tijden! Het zijn moeilijke tijden! Dat zeggen de mensen tenminste. Laten we liever goed leven, dan worden de tijden vanzelf goed. Wij zijn de tijden. Zoals wij zijn, zo zijn de tijden.’ – Aurelius Augustinus

info@hansalderliesten.nl

3 comments on “Contact

 1. Trudy

  Beste meneer Alderliesten,
  Ik lees meer plezier uw blog! Ik zou graag de belijdenissen ook gaan lezen maar er zijn zoveel verschillende vertalingen naar het Nederlands. Zou u het vervelend vinden om er een aan te raden?
  Vriendelijke groet,
  Trudy

  Reply
  1. Hans Alderliesten

   dank voor uw reactie! Ik raad u de vertaling van Gerard Wijdeveld aan. Veel leesplezier & zegen!

   Reply
 2. ries smits

  Beste heer Alderliesten,

  In het Confessioneel Weekblad las ik uw artikel over Augustinus. Heb het boek gekocht en sindsdien lees ik elke dag een hoofdstuk en probeer dat te overdenken en te praktiseren. Boeiend ! Ik kende Augustinus via mijn inmiddels al lang overleden oom ( Gereformeerde Bond), die een verzameling boeken van Augustinus bezat en sterk belerend leefde op gezag van Augustinus !. De Augustinus van mijn oom is anders dan de Augustinus van Anderliesten. De visie van de laatste biedt perspectief, mijns inziens, niemand wordt uitgesloten ( bij mijn oom wel). Dat spreekt mij zeer aan. “Augustinus voor mensen van nu” is een boeiende gids om te praktiseren, dat wij de tijden zijn en dus mensen van de toekomst.

  Met vriendelijke groet,

  Ries Smits

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *